Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Forumdaki sakinlik

Merhaba arkadaşlar bundan 1 sene önce forumda çok aktif kullanıcı vardı, nedense bu günlerde in cin top oynuyor neredeyse. Sizce neden böyle oldu ? İnsanlar sıkılıp shopu mu bıraktı ? Eskiden yarışmalar yapıp seviyelerimizi karşılaştırıyorduk, eksiklerimizi öğreniyorduk. Giriş seviyesindeki orta seviyedeki arkadaşlara öneri ve tavsiyede bulunuyorduk. Cümlelerimi uzatmayayım, tekrardan forumda bir akın, bir hareketlilik görmek dileğiyle görüşmek üzere

Kayıtlı Kullanıcı navgasın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaş çok haklı Ayrıca bir konuya değinmek istiyorum. Sitenin sosyal medya üzerinde tanıtımı yeterince yapılmıyor.(Benim gördüğüm kadarıyla) Günümüzde herkes bunlara bağımlı hale gelmişken yöneticilerimiz bunu lehimize çevirebilirler.Site ne kadar çok ziyaretçi alırsa o kadar çok ilgi çeker diye düşünüyorum.Bir hatam olmuşsa kusura bakmayın
    Maksat canlanmak
    Müzik değişince dans da değişir.

Kayıtlı Kullanıcı evolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Facebookda sayfa olması bence çok önemli, burası daha fazla ilgiyi hak ediyor ve bu sakinliğin bir tek beni rahatsız etmediğini tahmin ediyordum...

Birde Trtuning gibi dergilerde karakalem ve shop yarışmaları artık yayınlanmıyor mu? (sanıyorum ki tuning dergilerinin satışları bile düşmüş)
    uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmazlar. rüzgara karşı durdukları için uçarlar

Kayıtlı Kullanıcı fordGT-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    navgasın ve evolution çok haklılar sitenin sosyal siteler üzerinde reklamlar veya tanıtımları olabilir. Aslında siteye giren çok var çünkü görüntülenme sayıları fazla ama millet yorum yapmıyor bir bakıp geçiyor hemen...

Kayıtlı Kullanıcı

1FATP8UH3K5159596 Ford Mustang 2019 Blue 2.3L

Ford Mustang 2019 Blue 2.3L vin: 1FATP8UH3K5159596

Lot sold for 20900

Auction: I buy fast

Lot number: 28658375

Date of sale: 12.05.2019

Year: 2019

VIN: 1FATP8UH3K5159596

Condition: Run and Drive

Engine: 2.3L I4 N

Mileage: 827 miles (Actual)

Seller: Avis Budget Group

Documents: CLEAR (Florida)

Estimated Retail Value:

Transmission: Automatic

Body color: Blue

Drive: Rear Wheel Drive

Fuel: Gasoline

Keys: Present

Notes: Not specified

Aerodynamics were also adjusted. The updated Shelby produces less lift at high speeds thanks to a tweaked front end and a new rear spoiler. Buyers can option a “gurney flap,” an extension to the rear spoiler that further increases downforce.
    It’s also a Mustang, so it’s usable as a car in day-to-day life. It’s got four seats, a comfortable cabin, Apple CarPlay, blind spot monitoring and pretty much all of the creature comforts you’d expect.
    Ford Mustang Shelby GT350 1
    Source: Ford Motor Co.
    And though it has the amenities for street driving, the adaptive dampers can’t hide that this Mustang was built to go fast. It’s stiff over bumps and the tramlining can make it more work to drive than your average car.

1FATP8UH3K5159596