Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: honda s2000

honda s2000

mrb beyler yarışma aracını saymassak heralde 5-6 aydır dogru dürüst bir çalışma yapmadım ev işlerini bitirice direk buna başladım,seviye kaybı yaşanmışsa konu taşınabilir..
    base:

chop:

buda bonusu
    Konu canydesign tarafından (26.04.2014 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.
    ATAM izindeyiz aşırı hız peşindeyiz EVOnun eseriyiz ölenedek sevecegiz gazlayarak ölecegiz...

Benim tarzım böyle gençler tasarıma yoğunlaşıp kendimce görsel çalışıyorum gerçekçi görünsün diye uğraşmam
    emrah ÖZKAN

Kayıtlı Kullanıcı
    hepimizin çalışmalarında olduğu gibi seninde bu çalışmanda bi çok hata var ama araç altı gölge cidden olmamış , ön tarafın uzak kısmı asfaltta gibi orasının altına az yoğun gölge toplardı durumu. farlarda biraz özensiz. yan kısımın yansımaları renk seçimi hoş. eline sağlık

Moderator HPF Design - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tasarim falan guzel ama yansimalar seiyenin altinda kalmis biraz onun disinda guzel e.s

Alıntı yasin_özdoğan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepimizin çalışmalarında olduğu gibi seninde bu çalışmanda bi çok hata var ama araç altı gölge cidden olmamış , ön tarafın uzak kısmı asfaltta gibi orasının altına az yoğun gölge toplardı durumu. farlarda biraz özensiz. yan kısımın yansımaları renk seçimi hoş. eline sağlık
    çalışmaya başladım artık,devamı gelecektir yorum için saol
    Alıntı HPF Design Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tasarim falan guzel ama yansimalar seiyenin altinda kalmis biraz onun disinda guzel e.s
    tasarım üzerinde fazla durmak istemedim elimden geldigince abartmamaya çalıştım,yansımalardada araç yansımalarını kullanmaya çalıştım.
    ATAM izindeyiz aşırı hız peşindeyiz EVOnun eseriyiz ölenedek sevecegiz gazlayarak ölecegiz...

Benim tarzım böyle gençler tasarıma yoğunlaşıp kendimce görsel çalışıyorum gerçekçi görünsün diye uğraşmam
    emrah ÖZKAN