Selamualeyküm. Çalışmaya başlayalı 4-5 ay olmuştur ara ara yaptığım severek yaptığım bi çalışma daha da ekliceğim şeyler vardı ama tadında bırakayım dedim.
Orjinal hali :
Çalışmam:
![]()
Selamualeyküm. Çalışmaya başlayalı 4-5 ay olmuştur ara ara yaptığım severek yaptığım bi çalışma daha da ekliceğim şeyler vardı ama tadında bırakayım dedim.
Orjinal hali :
Çalışmam:
![]()
Bence kişisel olarak tampon gözüme orantı hatası var gibi görünüyo nedense Stoplar başka yöne tampon başka yöne bakıyo gibime 1-2 dakka inceledim base ile hala aynı sorun görünüyor bana onun dışında bi hata göremedim Ellerine sağlık![]()
vallahi en oluru buydu![]()
Kardeşim 10 numara 5 yıldız olmuş ellerine sağlık. Herşey Çok iyi Başarılarının Devamını Dilerim
eline saglık takıp ettiğim bi çalışmaydı sağlam duruyo
Eferin eferin. Plaka ve jantlar hariç güzel eline sağlık.![]()
3-4 kişi daha bu jantları beğenmemişti ama en az 10 tane jant denedim abi inan hiç biri bu kadar tamamlamadı aracı. Sağolasın yorumun içinde reyis![]()
Genel olarak güzel görünen bir çalışma olmuş tebrikler.
Detaylı bir yorum yapacak olursak bir kaç hata gözüme çarptı. Birincisi arka kısım bagaj kapısı ve tampon perspektiflerinde bir uyumsuzluk var. İkincisi arka farlar sağ tarafı örnek alırsak sol far iç lambaları biraz daha dışarıya doğru çıkmalıydı. Üçüncüsü jantların çamurluktan içeri girmesi hoş görülmez sanal modifiye de maalesef bir çok kişi bu durumu atlıyor. Eline sağlık.
Son zamanlarda gördüğüm en güzel ileri seviyelerden biri, eline sağlık.
Sosyal Medya