Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.
    Kayıtlı Kullanıcı

Tof'AŞK Şahin Race [yasin_özdoğan]

Geçen sene başladığım çalışmaydı bilgisayarımın harddiski yanınca yalan olmuştu. Bi kaç hafta önce telefonumun galerisinde küçük boyutta yapım aşamasından bi resmini buldum arka çamurluğunu biraz saçma sapan yaptıüımı fark ettim onu düzelteyim derken küçük boyutta da olsa devam etmeye başladım. Elimdeki TYPE-R 'ı bitirene kadar araya bunu soktum hızlı ama emek dolu bi çalışma oldu elimde psd dosyası olmadığı için elimden geleni yapmaya çalıştım bu kadar oldu yorum sizin.

Baz:

Toplama Aşaması :

Çalışmam :

Forum Yetkilisi
    Bu çalışmanın yapım aşamsını hatırlıyorum Gayet iyi olmuş fakat çamurluklar ( kişisel olarak ) çok şişmiş, biraz daha kısa olabilirdi o yüzden yan tarafında şahin den dolayı düz olduğu için bi acayip durmuş. Ellerine sağlık iyi bir çalışma daha iyilerini bekliyoruz.

Kayıtlı Kullanıcı Frankestein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ön çamurluk fazla şişmiş ve bence fazla aşağıda kalmışlar, dodikleme gibi bişey olmuş Ama görüntü olarak hoş, eline sağlık.

Kayıtlı Kullanıcı
    bu çalışmanın en az bi bir senesi var çok eski bi çalışma. şimdi daha sağlam bi çalışmayla geliyorum inşallah sağolasınız yorumlar için