Yarışmamıza SedatDoğankan dışında hiçbir katılımcı arkadaşımız olmamıştır. Bu duruma üzülüyorum malesef, eğer durum bu yöndense yarışmalarımıza ara vermeyi düşünüyorum.
Sedat doğankan 'ın aracı ;
Yarışmamıza SedatDoğankan dışında hiçbir katılımcı arkadaşımız olmamıştır. Bu duruma üzülüyorum malesef, eğer durum bu yöndense yarışmalarımıza ara vermeyi düşünüyorum.
Sedat doğankan 'ın aracı ;
41. Yarışmada bende varım. Hem bayağıdan beri pixelle uğraşmadığım paslandığım için hemde Pixel'e shop kadar canlılık getirebilmek için. Maalesef beni de üzüyor bu durum. Bu yarışmaya katılmak isterdim. Fakat vakit bulamayınca olmuyor. Sınavlar hep üst üste. Sedat abinin çalışmasıda çok sağlam olmuş.Kendisinide tebrik ediyorum.
![]()
bende pixele katılmayı istiyordum ma katılmama nedenımı bılıyor Köksal uzun suredır bunedenden dolayı pixel yapmmıyorum sevıyemınde ıyı oldugunu dusunuyorum..Sedat abiye de masallah karakalem pixel brush her türlü gideri var diyor her alanda saglam çalısmaları var tebrık edıyorum abi![]()
valla ne yalan söyliyim başladım bitirmek nasip olmadı üniversite sınavı daha önemli vakit bulamadım
Sosyal Medya