-
Kayıtlı Kullanıcı
Hyundai Accent Era
Selam Arkadaşlar Aralıksız yaptığım bir çalışma umarım beğenirsiniz iyi seyirler
BASE:

CHOP:
-
Kayıtlı Kullanıcı
Plaka haricinde sevmediğim birşey olmadı, özellikle jantlara bayıldım. Güzel çalışma...
-
Kayıtlı Kullanıcı
hersey çok güzel kardeşimde (bireysel düşüncem jant ve lastikler olmammış) elllerine sağlık
!
Herkes Kendini 50Cent Sanar Ama Hiç Biri 5 Kuruş Etmez Anla..!
-
Administrator
- Kardeşim öncelikle kısa bir aradan sonra 2013 yılına böyle güzel döndüğün için teşekkürlerimi sunarım. 
- Kardeşim aracına gelince ön kısımdan girerek, ön tampondaki BMW izleri aracı ayrı kılmakla beraber, tampon altında ki karbon marşpiyerler çok sağlam durmakta. Aracın renk seçimi ortamla çok iyi birleşerek üzerine yapılan uygulamaları ve yansımalar çok iyi taşımaktadır. Yan marşpiyerin güzelliği ile, aracın jant seçimleri çok sağlam bir tercih olmakla beraber, arka kısımda gözüken spoyler araca ayrı bir hava ve tarz katmış. Camdaki ağaç yansımaları daha sağlam olabilirdi. Ama göze batan pek bir durum yok onuda arkadaşlar belirtmiş, o plaka daha da iyi olabilirdi Selçuk.
-
Söylenecek cümleleri adem abi söylemiş. Gayet iyi bir dönüş oldu. Ellerine sağlık.
-
Kayıtlı Kullanıcı
Araca yakışanlar yapılmış. Bir tek gölgedeki yumuşaklık biraz rahatsız etti beni. Eline emeğine sağlık
-
Gayet şık olmuş bu arabadan böyle şeyler çıkacağını düşünmezdim eline sağlık ^^
-
Kayıtlı Kullanıcı
Sessizlik bozuldu
Eline saglik kardesim saglam olmus. Koyu metalik bir renk ile zenginlestirilebilirmis.
Geliyoruz...

-
Kayıtlı Kullanıcı
Araç çok sağlam durmuş abi
Eline sağlık
-
Kayıtlı Kullanıcı
Çok hoş, jantların donor'unu paylaşabilir misin?