RooT-BalanS-DesigN® -Opel Astra
yok abi yapacagımdan deil sadece sordum![]()
Ben ilk baş Tuningcan diye düşündüm, sonra Yasin Özdoğan'ın çalışması ama ikisinin arasında çok kaldım, diğer çalışmalarda güzel ama gözüme en çok bu iki çalışma battı.
Genel bir gözden geçirmeden sonra Yasin Özdoğan Civic diyorum...![]()
bi konuda takıldım aslında, yasin özdoğan şuanda ileri seviyede. bu çalışmada onun yarım bıraktığı bi çalışmanın devam ettirilmiş hali. bıraktığı haline bakarsanız aracın brush kısmı sırf yasine ait. Giriş seviyesi ayın çalışmasında. komple aracı kendisi yapmış arkadaşlar var. batu ve yasin burada takım olarak mı değerlendiriliyorlar yoksa batu tek mi?
YouTube: youtube.com/ironicktv
Deviantart: ironicktv.deviantart.com/
Twitter: twitter.com/ironicktv
FaceBook: facebook.com/ironicktv
mavisyan ile tuningcan arasında çok kararsız kaldım. Herkese başarılar.
Arkadaşlar rakibimin ayagını kaydırmak gibi bir amacım yok zaten oylama boyunca hiçbişi demedim gerektigi yerlerde müdahale ettim Batu-R daha önceki konuşmasında oldugu gibi Birkan abiyede konuyla ilgili bizi uyardıgı için ayrıca teşekkür ediyorum.
Yasin Özdogan'ın yarım bıraktıgı çalışma:
Batu-R arkadaşımızın devam ettigi çalışma:
![]()
Yukarıdaki mantıksızlık çözüme kavuşturuldu, bundan sonra karışık seviyelerden ortak yapılan araçlar herhangi bir organizasyona alınmayacaktır.
@Tuningcan: önceden aklına gelmedi'de puanlar eşit olunca mı aklına geldi ?
BATUHACHI 自動車の挿し絵
Batu-R farkındaysan olayı bn başlatmadım aracı yasin abiden aldıgına biliyodum ama böyle bişi yapmak aklımın ucundan bile geçmiyodu birkan abi konuya uyandırınca uyandım bnde
ayrıca senin haklı olma gibi bi hakkın yok
bu yüzden üste çıkmaya çalışma!
@tuningcan: Sen orta seviyede değilmisin ? Yani seviye atlayan araçlarda girebiliyormu oylamaya ?
Sosyal Medya