PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neon Yapmak [Kendi Yöntemim]

By_AlesiA
24.05.2011, 16:36
Biraz Basitce Ama

http://img219.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=ekrntsg.jpg

Burda Slaytlı Şekilde

ama Ben Bide burdan Anlatayım İlk Önce Neon Yapacağımız Yeri Seçiyoruz...

Sonra İstediğimiz Renge Düşük Opacity ile BoYuyoruz [Brush]

sonra Neon un Yere Değdiği Kısıma Biraz Daha Brush Atıorz Koyu Olması İçn

Sonra Layer Ayarlarından Color Burn Yapıorz Bu Teknikle Geliştirebiliriz

Not Alıntı Değiltir !ALIN TERİDİR!

Mehmet_xx Yeni Nickimle By_AlesiA

w_q_x_91
25.05.2011, 09:52
bence ders ıcın daha erken :)

By_AlesiA
25.05.2011, 20:10
Neden ?

X-Wing
25.05.2011, 20:52
Harbiden neden erken? Sana erken diye herkese erken değil kardeşim :)

w_q_x_91
26.05.2011, 09:32
Harbiden neden erken? Sana erken diye herkese erken değil kardeşim :)

ne demeye ugrastıgın hala cozemedm ben kotu bısı demedm farkındaysan kotu olms falan da dememıstım ama asıl yorumum soyle
ben coğu aracla 2-3 hafta ugrasıyorum amator oldugum ıcın tabı yoksa normalde prof bır kısının 1 gunde yapacagı calısmalar cıkartıyorum neon yapmanın daha ıyı yolları var artı bu sadece boya gıbı duruyor :S mehmet_Xx arkadasım elıne saglık ugrasmıssın okadar emege saygı wingin yorumu dıkkatımı cektı ondan yorumladım bu ders benım ıcın olmasada dıger arkadaslarımız ıcın faydalı olacaktır

wegabond
26.05.2011, 13:17
İyide olsa kötüde olsa sonuçta bir ders.Paylaşımın için teşekkür ederiz.Başlangıç için gayet güzel duruyor.

By_AlesiA
26.05.2011, 22:02
Mod Ztn Yanlış Olmş Ama Ordaki Modlarla Oynayarak Profca Bişiler Çıkarabilirsiniz :)

ally-ally
02.07.2011, 13:25
orayı seçip boyamışsın sonrada fazlalıkları silmişsin bunda yapılmayacak bişey yok .

DonCorleone
03.07.2011, 11:59
Sana sövesim geldi şuan, l.. madem yapmayı biliyosun .... git yap l... !

orayı seçip boyamışsın sonrada fazlalıkları silmişsin bunda yapılmayacak bişey yok .

İßrahim Akbey
03.07.2011, 23:30
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

sana sövesim geldi şuan, l.. Madem yapmayı biliyosun .... Git yap l... !

adam buraya koymus sen bilebilirsin ama bilmeyenler var !!!! Sen yapabiilrsin ama yapamynalar var saygili ol biraz ! :@

PitbullDesign
03.07.2011, 23:58

Ağır olun beyler. Hayırdır? Burası istediğiniz gibi tartışıp bağırabileceğiniz, küfredebileceğiniz diğer sitelerden değil. Nerede olduğunuzu unutmayın.

Şamil Can
04.07.2011, 00:39
Bencede ders için erken olmuş. Diyen arkadaşta kötü manada söylememiş. Sonuçta ders diyip geçmemek lazım. Giriş seviyesindeki arkadaşlar derslerden faydalanıyor. Eee bu derste yanlış bir anlatım olmuş. Şimdi bu dersten yola çıkarak birisi neon yapsa hemen yorumlar altına diziliyor. Neon hariç güzel, neon olmamış vs vs. Dersi hazırlayan arkadaş uğraşmış ellerine sağlık ama yanlış bir yöntem olduğunu belirtmek isterim. Küfür olayına gelince. Biraz daha saygı çerçevesinde davranırsanız daha iyi olur. Diğer forumlardan farkımız bu. Dostuk,saygı,hoşgörü diye sıralanıyor...

DonCorleone
04.07.2011, 10:45
Tamam kardeşim pardon :) Nerde olduğumuz farkındayız aslında sevmem böyle işleri ama daha yeni öğrenmiş SM'yi gelmiş burda artislik yapıyor, ders yapan arkadaşıda düşünmek lazım, zaten böyle yorumlar yüzünden bu işi bırakan çok :)

Ağır olun beyler. Hayırdır? Burası istediğiniz gibi tartışıp bağırabileceğiniz, küfredebileceğiniz diğer sitelerden değil. Nerede olduğunuzu unutmayın.

ally-ally
04.07.2011, 19:26

buraya olumlue ve olumsuz yönelrini tartışmak ve iyi veya kötü eleştirmek için herkes yorum atıyo olumsuz yorum olamazmı bana gelince sizde beğenmediyseniz yorumunuzu ona göre yapın ama başkalarının düşüncelerinede saygı duy sende dünyaya gelir gelmez uğraşmıyodun heralde böyle şeylerle.... daha fazla konuşmak istemiyorum. bi daha birbirimize böyle şeyler söylemeyelim derim ben diğer sitelerden bi farkımız olsun.

DonCorleone
04.07.2011, 19:30
Bu cümlenden bir anlam çıkartamadım. Diğer sitelerden farkımız var zaten , bak bu sorunu bende yaşadım daha önce . Direk yazmak yerine aslında uğraşmasaydın pek başarılı olmamış gibi yorum atabilirdin :) Daha uzatmaya gerek yok ..

buraya olumlue ve olumsuz yönelrini tartışmak ve iyi veya kötü eleştirmek için herkes yorum atıyo olumsuz yorum olamazmı bana gelince sizde beğenmediyseniz yorumunuzu ona göre yapın ama başkalarının düşüncelerinede saygı duy sende dünyaya gelir gelmez uğraşmıyodun heralde böyle şeylerle.... daha fazla konuşmak istemiyorum. bi daha birbirimize böyle şeyler söylemeyelim derim ben diğer sitelerden bi farkımız olsun.

By_AlesiA
04.07.2011, 21:50
ya tamam tartışmayın bida ders mers yapmam ztn !

Şamil Can
04.07.2011, 22:01
ya tamam tartışmayın bida ders mers yapmam ztn !

Dostum bak millete birşey sunmak güzel birşey lakin daha erken. Sen bunu böyle sunuyorsun ama dediğim gibi yanlış bir yöntem eee biri gelip bu yöntemi kullanınca yorumlar değişiyor hemen. Demek istediğim ders hazırlamak suç değil ama yerinde hazırlamak lazım.

wegabond
05.07.2011, 12:48
Ne oluyor beyler sakin olun.Altı üstü bir ders beğenen olur beğenmeyen olur bundan doğal bir şey yok.Herkes bir birey ve herkes diğerinin fikrine karşı tarafta bir birey olduğu için saygı duymak zorundadır.Tartışma konusunda yorum gelmeyeceğini düşünerek konuyu kilitlemiyorum.Arkadaşımıza ders için teşekkür ederiz.

Semih Mert Özbey
16.11.2011, 14:01
Bence Resimlerin Üstüne Yazı Ekleyebilirdin Biraz Zor Anlaşılıyo Ama Yinede İşime Yaradı Sağol Dostum :)

ey.T
16.11.2011, 15:43
Eski konulara yorum yazmak yasaktır.

Mutlu-Design
07.12.2011, 14:16
resim açılmıyor

By_AlesiA
25.07.2012, 18:07
Konu hortlatmakda üzerine yok :)

278d7e64a374de26f==