PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tool menüsü yardım



nacromander
05.05.2010, 00:22
arkadaşlar photoshoptaki tool menüsü bende iki sıra onu nasıl tek sıra uzun yapabiliriz ? yardımcı olursanız sevinirim.
http://img64.imageshack.us/img64/750/20080607163532.jpg

Eray
05.05.2010, 00:27
Ps yazan mavi kısmın üstündeki ufak gri alana bir kez tıklarsan düzelecektir.

nacromander
05.05.2010, 00:37
benim kullandığım menü bu ama olmuyor bi türlü siyah alana tıklıyorum oda sadece açıp kapatıyor
http://img685.imageshack.us/img685/750/20080607163532.jpg

SedatDogankan
05.05.2010, 00:47
Tab'a basarak herşeyi bir anda kaldırabilirsin.İhtiyacın olan tool'u tekrar tab'a basarak seçebilirsin.. ^^

acdesign55
05.05.2010, 01:33
CS2 sürümünü kullanıyorsanız malesef menüyü tek sıra haline getiremezsiniz

nacromander
05.05.2010, 02:07
CS2 sürümünü kullanıyorsanız malesef menüyü tek sıra haline getiremezsiniz

ok teşekkür ederim

278d7e64a374de26f==