PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi A5 Tampon



xplode
06.04.2010, 21:15
Beyler A5 üstünde çalışıyorum ama bilirsiniz audilerin genel sorunudur tampon yapılmaz pek :D Elinde Örnek Olan Veya Fikri Olan Varsa Paylaşırsa Sevinirim

Uluc Kaban
06.04.2010, 22:04
Çok eski bir çalışmam bu tarz birşey yapabilirsin
http://img23.imageshack.us/img23/8895/sonyvp.jpg

xplode
06.04.2010, 22:18
Hmm Tamam Ama Daha Sade Bişey Lazım :) Neyse Hallettim Sağolasın

Crime Emperor
06.04.2010, 22:32
Hmm Tamam Ama Daha Sade Bişey Lazım :) Neyse Hallettim Sağolasın

Sorun hâlledildiğine göre konu KİLİT!..

278d7e64a374de26f==