PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Layer Sayacı



Talha.K
21.03.2010, 07:38
[center:2sdhz24r]Photoshop'ta bir çalışmada "Ne kadar çok layer yapmışım" diyip, hepsini tek tek saymaktan şikayetçiyseniz buyrun. :D

En önce "countlayers.jsx" adlı "Photoshop Script" imizi indirin.
Linkler: (Herhangi bir tanesini indirebilirsiniz!)
http://rapidshare.com/files/366114715/c ... 0.jsx.html (http://rapidshare.com/files/366114715/count_layers_0.jsx.html)
http://netload.in/dateirnqhiBjPgW.htm
http://uploaded.to/file/kk6ppe
http://depositfiles.com/en/files/hskysr4p6
http://www.megaupload.com/?d=NO32BA3K
http://www.filefactory.com/file/b0c29ac ... yers_0.jsx (http://www.filefactory.com/file/b0c29ac/n/count_layers_0.jsx)
http://d01.megashares.com/?d01=CDbeM9L


_____

Anlatım: (Resim 1.3 MB, biraz beklemeniz gerekebilir!!!) Resmin sol üst köşesindeki "zoom" butonunu kullanarak tam boyutunu görüntüleyebilirsiniz.

http://xs.to/image-E91F_4BA5A36C.jpg


Resime Link:
http://xs.to/thumb-E91F_4BA5A36C.jpg (http://xs.to/share-E91F_4BA5A36C.html)

http://xs.to/image-E91F_4BA5A36C.jpg


NOT: Layer sayısı çok fazlaysa ve bilgisayarınız pek de hızlı değilse layer sayma işlemi uzun sürebilir. (aşağı yukarı 1 dakika 400 kadar layer bulunuyorsa..)[/center:2sdhz24r]

Mavra Design
21.03.2010, 10:50
Güzel paylaşım Talha teşekkürler, layerler bazen alıp başını gidiyor. :D

Talha.K
21.03.2010, 10:53
Sorma yaa. :D Özellikle Full Brush'larda. :D

Fırat Design
21.03.2010, 12:28
aynen:D

wegabond
21.03.2010, 13:30
Ne gerek var ki buna.Alttan yeni bi layer açın orda kaç yazıyorsa onun bir eksiği kadar açmışsınızdır. xD
Ben 850 küsür gördüğümü hatırlıyorum :)

Talha.K
21.03.2010, 13:43
Ne gerek var ki buna.Alttan yeni bi layer açın orda kaç yazıyorsa onun bir eksiği kadar açmışsınızdır. xD
Ben 850 küsür gördüğümü hatırlıyorum :)
Layer'ları isimlendirdiysek bu script'i kullanmamız gerekiyor ama. :D

wegabond
21.03.2010, 13:50
Ne gerek var ki buna.Alttan yeni bi layer açın orda kaç yazıyorsa onun bir eksiği kadar açmışsınızdır. xD
Ben 850 küsür gördüğümü hatırlıyorum :)
Layer'ları isimlendirdiysek bu script'i kullanmamız gerekiyor ama. :D

Oraya dikkat etmedim bak xD

SHEITAN Design
21.03.2010, 15:10
Bende bir ara 575 gördüm sonra psd bozuldu :xD güzel paylaşım eline sağlık. ;)

yasin_özdoğan
21.03.2010, 19:39
Vallaha haaaa :D :D Sağol kardeşim ;)

|DooM|
22.03.2010, 18:32
paylaşım için çok teşekkürler bence gerekli birşey :) :in: .

K.O.D Designe-R
23.03.2010, 20:22
Ben 850 küsür gördüğümü hatırlıyorum :)
Sen napdın öyle ya bi çizgi çekip layermı açdın _+

Aykut Filiz
23.03.2010, 21:12
Katmanları fazla biriktirmeyin benim tavsiyem belli bir aşamaya gelince biraz birleştirme yapın, nerde çokluk orda.. :D

wegabond
23.03.2010, 21:19
Ben 850 küsür gördüğümü hatırlıyorum :)
Sen napdın öyle ya bi çizgi çekip layermı açdın _+

Tarz meselesi.
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Fazla kasma ;)

FurkanKasap
24.03.2010, 21:45
Katmanları fazla biriktirmeyin benim tavsiyem belli bir aşamaya gelince biraz birleştirme yapın, nerde çokluk orda.. :D

:F :D Ben en her firsatta birlestiriyom :D En fazla 10 tane olur bende :D

ahmetcan
25.03.2010, 23:26
200 falan gördüm sanırım en fazla :D Sağol güzel birşey , şu grup açma olayını yapabilirsem 10 numara olcak da.. :D

278d7e64a374de26f==