PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : seçtiğim yer olmuyorrr .:(



|ShooteR|
15.03.2010, 21:15
arkadaşlar az evvel pentool da hedef cizgisi gibi bişey olustu 1.30 saatir pc bostu geldim actım pentool işareti yerine seçeceğim yeri hedef çizgisi gibi bişey olustu bende klawyeyi baya bi oynadım düğmelerine felan bastım eski haline döndü şimdide pentool ile seçtiğim alanın dısını boyuyo acaba nasıl yapıcam onu 1 tusa felanmı basmak gerekk ?? :(

Eray
15.03.2010, 21:37
http://img19.imageshack.us/img19/1931/39992014.jpg

bu hale getir ;)

|ShooteR|
15.03.2010, 21:45
http://img19.imageshack.us/img19/1931/39992014.jpg

bu hale getir ;)
Çok sağol Abi gerçekten Düzelti Sonunda :D

Eray
15.03.2010, 22:58
sorun hallolduğuna göre KİLİT

278d7e64a374de26f==