PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen acil yardım



K.O.D Designe-R
08.01.2010, 15:21
arkadaşlar ben siteden photoshop fırçlarını indirdim sonra onu photoshop dosyasının içide ki brush dosyasına koydum photoshop sürümü cs3 50mb olanı buna fırça eklenmiyomu yada benmi yanlış yere ekledim lütfen acil yardım edin

DarknessDesign
08.01.2010, 16:14
Aslında sözde yüklenmiyor diyorlar ama ben bi iki kere becerdim o işi load brushes yaptığında kendi otomatik brush konumunu açıcak orayı koymayı dene olmazsa sen kendin brushes diye bir klasör aç içine koy fakat her seferinde tek tek load'layıp tek pencerede kullanmak zorunda kalırsın x)

Tek Design
08.01.2010, 16:30
Bende de 50 mb'lık Cs3 var.Geçen gün normalce denemiştim ve olmuştu. :/ Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır. ;)

278d7e64a374de26f==