PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cs3!!!!!



rasim
15.12.2009, 21:45
cs3 ü kuramıyorum acil yardım.alttaki yazı çıkıyor!!
http://img230.imageshack.us/img230/7735/adszak.png

Crime Emperor
15.12.2009, 22:00
dvd den mi yüklüyorsun?

rasim
16.12.2009, 09:59
dvd den de yükledim.normal cd dende olmadı aynı şey çıktı.

278d7e64a374de26f==