PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : acil yardm



rasim
13.12.2009, 23:17
arkadaşlar photoshopumu kullanamıyorum daha yeni başladım için sorunu bulamıyorum.fotoğrafımı açtığımda el işareti çıkıyo ve hiç bir toolumu kullanmıyorum.ayrıca bir sorum daha olcak photoshop cs 3 pc me yükleyemedim yükleme bölümünde lütfen cs3 ortamını takın diyor yardım ederseniz sevinirim.bu arada photoshop cs kullnyrm

MustaFast
14.12.2009, 18:27
Hatayı tam olarak anlamış değilim resim olarak gösterme ihtimalin varsa görelim daha iyi yardımcı oluruz.

rasim
14.12.2009, 19:28
Şuan kullandığım photoshopun sorununu çözdm.Yanlız photoshop cs 3 ü kuramıyorum.

http://img230.imageshack.us/img230/7735/adszak.png (http://img230.imageshack.us/i/adszak.png/)

MustaFast
16.12.2009, 11:54
Dosyaları sabit diskine kopyala,kopyaladığın yerden setup.exe'yi çalıştır,bu kadar.

278d7e64a374de26f==