PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Layerin Etrafı Nasıl Seçilir?



arjen
06.10.2009, 20:27
Arkadaşlar mesela tampon layerinin etrafını nasıl pen toolda olduğu gibi seçebilirim.Var mı bi yolu?Yani ben pen toolla kesim yapıyorum sonra onu ctrl c ctrl v yaptıktan sonra tekrar seçemezmiyim.Yeni baştan mı uğraşacağım?

DragerCoop
06.10.2009, 20:28
lasso tool ile herhangi bir yere sag tıkla ve Load Selection Yapınca olması lazım x/

arjen
06.10.2009, 20:38
Oldu çok teşekkür ederim:):):):)

DragerCoop
06.10.2009, 20:40
Oldu çok teşekkür ederim:):):):)


sorun değil ^^

Talha.K
07.10.2009, 16:03
Ayrıca CTRL tuşunu tutarak, atıyorum, Layer 1 yazısının solundaki kutucuğa tıklarsan da seçiyor. ;)

278d7e64a374de26f==