PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YARDIM



neco_67
14.09.2009, 01:50
BEN PROGRAMINIZI YÜKLEDİM AMA AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR B

Mavra Design
14.09.2009, 01:56
Yüklediğin alana bakmalısın, eğer görünmüyorsa yükleyememişsindir.

Aykut Filiz
14.09.2009, 04:20
Bizim herhangi bir programımız yok ama hangi program, ekrana gelen uyarılar gibi daha detaylı bilgi vererek küçük harflerle yazarsanız yardımcı olabiliriz.

ahmetcan
14.09.2009, 13:59
Sanırım photoshop'u bahsediyor ama oysa birde sağ tıklayıp farklı çalıştır komutunu dene , ben yüklediğim bilgisayarlarda ilk bunu yaparım yoksa açılmıyor. He birde Adobe Client CS3 klasörünün yüklü olmasına dikkat et tabiki sendeki cs3 ise.

jackiesparrow
16.09.2009, 19:18
bizim program photoshop ? yönetici olarak çalıştırmayı dene. korsan yüklediysen korumaya alınmış olabilir

Talha.K
22.09.2009, 07:04
Vista'da Photoshopu çalıştırmak istiyorsan ya Kullanıcı Hesabı Kontrolünü kapatmalısın, ya da sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmalısın.

278d7e64a374de26f==