PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iexproler & firefox



DragerCoop
02.09.2009, 15:26
ya bugün virüs tespiti yaptık ve 100 e yakın virüs cıktı x/ [talha abi teşekkürler (: ] ondan sonra ekran ayarları standar hale geldi falan düzelttim şimdi ise. firefox ve iexproler da sayfayı mouse topuyla veya indirme cubuguyla oynatırken acayip kasıyor sebenini veya çozümünü bilen???

Aykut Filiz
02.09.2009, 17:54
O işe ekran kartı sürücüleri yüklenmediği durumlarda rastladım ekran kartı sürücüleri falan silinmiş olmasın ?

DarknessDesign
02.09.2009, 17:55
O işe ekran kartı sürücüleri yüklenmediği durumlarda rastladım ekran kartı sürücüleri falan silinmiş olmasın ?

Evet Aykut'un dediği gibi oluyor genellikle.Ekran kartının driverını yeniden yüklemeyi dene sorun çözülür büyük ihtimal ^^

DragerCoop
02.09.2009, 17:58
saolun .. ben zaten format atmaya karar verdim yarın cd bulunca format atacağım.. duyarlılık için sağolun ... konu kilitlenebilir x/

Mert Ahmet
02.09.2009, 18:00
firefox şişmesi diye arat google da çok ram harcıyor olabilir 90.000k ve üstü şekildeyse şişmiştir google dan yeterli bilgiye ulaşıcaksın ;)
format gerektiren bişey yok

278d7e64a374de26f==