PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : üstten alta nasıl geçiriliyoo??*



sercan_sat
24.08.2009, 18:41
yahu arkadaşlar... ben daha acemiyim bunu biliyorumda kafayı tedirtecek..... jantları değiştirdim bu arada aracı alçaltayım dedim ama gel gelelim jantlar arabanın üstünde kalıyo nasıl alta alcem ben bu jant lastiği yaaaaaaaaawwwwwww???? :s13: :s13: :s13: :s13:

DragerCoop
24.08.2009, 19:05
jantın layerini kopyaladıgın aracın layerının altına surukle yada fazlalığı sil :/

Mavra Design
24.08.2009, 19:07
Aşağıdaki hazırlamış olduğum resimde, umarım yardımcı olabilmişimdir. ;)

http://img205.imageshack.us/img205/8722/123quj.jpg (http://img205.imageshack.us/i/123quj.jpg/)

s£mih
25.08.2009, 12:50
Adem Abi Süpersin Valla :D

RwD You!
25.08.2009, 12:55
sUPER giDİON aBİ e.S

Talha.K
25.08.2009, 12:57
Jantın bulunduğu Layer'ı, araç alçalttıktan sonra ortaya çıkan layer'ın altına koyacaksın. :)

sercan_sat
25.08.2009, 13:46
valla çok güzel anlatmışsın abi... allah razı olsun...
sana bu sorduğum aşırı basit bir şey olarak gözükebilir ama kusura bakmahiç bilmiyorum..


bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp... :D

Talha.K
25.08.2009, 14:10
:) Konu çözüldüğüne göre kilit. :)

278d7e64a374de26f==