PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rfactor hakkındaki sorunlarım.



FasTManiaC
01.10.2011, 10:05
Arkadaşlar ben RFactor yarışmasına katılmak istiyorum fakat oyunu anlayamadım bakın fotolarını çekip koyunca daha rahat yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.Arkadaşlar sizinde sorunlarınız varsa buraya yorum olarak atabilirsiniz.

GFORCE yi bulamadım.
http://b1110.hizliresim.com/11/10/1/3538.png

w_q_x_91
01.10.2011, 16:52
valla sorunlar ıle ılgılı bılgım yok arkadasım ama bunu bızdemı oynasak nasıl bıseydır beleş mi yoksa ***** ile mi çalışıyor account almak gerekıyormu??

FasTManiaC
01.10.2011, 21:16
Yok kardeşim beleş :D + birşey yapmana gerek yok sadece bir kariyer açıcaksın onuda forumdaki adınla açarsın ama 1. 1.5 mb oldunuda sölim

fuatozkan
01.10.2011, 21:51
Listeyi yenilersen görürdün bazen ilk listede görmüyor benimde başıma geldi çünkü.

Birde Server'a bağlanmak için arabanın cliocup08 pistlerinde yüklenmesini istediğim pistlerin olması şart yoksa bağlanmaz hata verir.

FasTManiaC
02.10.2011, 22:05
Ben pistleri indirdim de nereye yüklücemki :/

fuatozkan
02.10.2011, 22:42
pistleri rardan çıkart içindeki location klasörünü oyunun kurulu olduğu yerde "gamedata" klasörünün içine kopyala.

FasTManiaC
03.10.2011, 14:25
Sağolasın kardeşim.

acdesign55
03.10.2011, 15:04
Çözüldüğüne göre kilit.

278d7e64a374de26f==